Bij Cultureel Ondernemend Leren (COL) draait het om jou! We hebben het over wie jij bent in verschillende opzichten. Dit ga je bekijken vanuit het ik, wij en zij. Wat is jouw rol binnen de samenleving, wie wil je zijn en hoe geef je hier betekenis aan?

Programma

Door een onderzoekende houding leer je onder andere te kijken naar zaken die spelen in de samenleving en te vragen hoe hierop wordt gereageerd. Daarnaast organiseer je met de COL-groep een festival in het teken van de vrijheid. Je maakt bij COL kennis met verschillende aspecten van de samenleving en je vormt, door de aandacht die we schenken aan deze aspecten, een mening. Ben jij nieuwsgierig, niet bang je mening te laten horen en durf je kritisch te kijken naar jezelf en de maatschappij, of wil je dit juist leren? Dan ben je bij COL aan het juiste adres! Je bent met elk profiel en vakkenpakket welkom bij het programma.

Toelating

Denk je dat COL bij jou past? Te gek!  Meld je vóór 6 maart aan door een e-mail met jouw motivatiebrief te sturen naar: t.hontelez@thomasakempis-arnhem.nl. Nadat je deze brief hebt verstuurd, word je uitgenodigd voor een (motivatie)gesprek waarin we verder kennis met je maken.

Je stuurt een motivatiebrief met daarin:

  • wie je bent (vertel iets over jezelf);
  • waarom jij denkt dat COL iets voor jou is (past de omschrijving van COL bij jou?);
  • wat je graag zou willen leren bij COL.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Je mag altijd mailen naar de COL-docenten:

- Thomas Hontelez: t.hontelez@thomasakempis-arnhem.nl
- Renate van Haaren: r.vanhaaren@thomasakempis-arnhem.nl
- Laura Hijmans: l.hijmans@thomasakempis-arnhem.nl                                                                                                    

Samenwerken?

COL zoekt nadrukkelijk de samenwerking met culturele en maatschappelijke organisaties. Als uw organisatie of bedrijf geïnteresseerd is in samenwerking met COL, dan horen we graag van u. Stuur dan een mail naar Laura Hijmans, l.hijmans@thomasakempis-arnhem.nl. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen